Personal Training aan huis in Knokke-Heist

Personal Training aan huis in Knokke-Heist

Deel deze blog

De voordelen van aan huis sporten

Als je weinig tijd hebt kan personal training aan huis in bijvoorbeeld Knokke-Heist een goede optie voor jou zijn om tijd te besparen.

Weliswaar biedt niet elke personal trainer dit aan. Voor sommige personal trainers past dit niet bij hun visie, omdat ze simpelweg meer mogelijkheden hebben in hun eigen traininglocatie. Dit is iets wat vrij logisch klinkt en ik deel deze visie dan ook deels. 

Weliswaar is het ook zo, dat het belangrijker is om wel te sporten en dit te kunnen volhouden, dan de helft van de sessies te moeten afbellen, of eerder weg te moeten. 

Ook al zijn er minder mogelijkheden bij sporten aan huis. Dit wilt absoluut niet zeggen dat er geen doelen behaald kunnen worden. Ik zelf ben hier als coach bijvoorbeeld zeer goed op voorbereid. Ik beschik over een groot assortiment aan materialen waardoor ik met een kofferbak vol in 2 min. een volledige home-gym maak van 5 m2 in jouw huis in Knokke-Heist.

En ik moet ook toegeven dat het idee heerlijk is: je springt uit je bed, trekt jouw sportkleding aan en wanneer jouw coach arriveert kun je direct beginnen zonder tijdsverlies.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht en persoonlijke opvolging is iets wat het belangrijkste van allemaal blijft voor goede resultaten.

Doordat je persoonlijke aandacht krijgt tijdens jouw training voer je jouw oefeningen correct uit, maar zal je jezelf bovendien ook nog eens meer uitdagen. Want een trainer die zegt dat je er nog 5 moet doen (ook al geef ik toe dat het soms irritant is), dan motiveert. Zeker als je positief gecoacht wordt en af en toe te horen krijgt wat je goed doet.

Dit is overigens een manier van coachen waar ik voorstander van ben. Iemand presteert in mijn ogen beter wanneer hij/zij complimenten krijgt over wat er wel goed gaat, dan wanneer iemand continue hoort wat er fout gaat. 

Sommige aanwijzingen komen ook beter binnen wanneer je als klant veel positieve feedback krijgt. 

Persoonlijke opvolging

Of je nu aan huis personal training krijgt, in een fitness of in een PT studio. Persoonlijke opvolging blijft belangrijk om te zien wat het resultaat is van wat je doet. Want dit motiveert. 

Daarnaast geeft het ook nuttige feedback voor welke aanpassingen er gemaakt moeten worden. Je wilt natuurlijk continue progressie blijven maken en hierbij helpt meten wat je doet. 

Dit kan d.m.v. een app waarin wordt bijgehouden hoe zwaar je jouw oefeningen hebt gedaan. Maar ook kan hierin geregistreerd worden wat jouw buikomvang is tegenover vorige week, hoe je hebt geslapen, hoeveel stress je had, hoeveel je hebt gewandeld, enzovoort.

Wanneer je dit aanvult met persoonlijk opvolging via Whatsapp voor al jouw vragen en video-calls om deze progressie samen door te nemen heb je in mijn ogen een succesformule.

Wat is de prijs van een trainer aan huis?

Dit sterk afhankelijk van de regio waarin de coach zich bevindt en de afstand die de coach moet afleggen. Sommige coaches rekenen hier ook extra kosten voor aan in de vorm van km vergoeding of ze rekenen hun uurtarief aan voor de tijd dat ze onderweg zijn.

De tarieven voor een personal training variëren tussen de €50-€100. Meestal wordt personal training wel in een trajectvorm aangeboden en kun je geen losse lessen boeken. Resultaten worden vanzelfsprekend niet behaald op 1 training en de meeste trainers willen een commitment aangaan, omdat resultaten met jou behalen belangrijk voor ze is.

Ik zelf reken geen extra bedrag aan voor trainingen aan huis. Het hangt bij mij alleen er vanaf of ik voldoende tijd hiervoor heb in mijn agenda. Maar als we een traject aangaan, dan staan jouw trainingen ingepland en is jouw tijdslot dus gereserveerd door jou. 

Is personal training aftrekbaar?

Dit hangt af van onder welke naam de factuur wordt opgemaakt en of de personal training jou bijvoorbeeld alleen helpt met afvallen, of ook voordelen heeft voor jouw bedrijf. 

Wanneer jij niet alleen fysiek, maar ook mentaal fitter wordt is dit ook een goede onderbouwing om het in te kunnen brengen.

Want als je hierin tips krijgt die je kunt toepassen in jouw bedrijfsleven om productiever te zijn en met meer focus te kunnen werken, dan heeft het ook zakelijke voordelen. 

Mijn coaching is hierop afgestemd. 

Meer Ambitieus Fitte Tips?

Volg mij op Instagram/ LinkedIn.

Meer Over Mijn Coaching?

Meer blogs

Coaching

Personal training Brugge

Brugge is een stad die veel trainers kent: van personal trainers tot bootcamptrainers, tot groepslesinstructeurs in verschillende bekende fitnesscentrums.

Coaching

Hoe kan je afvallen volhouden?

De meeste mensen zijn heel slecht in ver vooruit kijken. Hoelang het ook heeft geduurd voordat je in deze situatie terecht bent gekomen, je wilt zo snel mogelijk verandering.

×

Leuk dat je contact met mij wilt opnemen!

Klik op mijn naam en je kunt jouw vraag aan mij stellen via whatsapp.

×