PERSONAL TRAINING

Voor ambitieuze levensgenieters met een drukke agenda die mentaal &fysiek fitter willen worden.

PERSONAL TRAINING

Voor ambitieuze levensgenieters met een drukke agenda die mentaal &fysiek fitter willen worden.

Persoonlijke aanpak

Personal training is gecoacht worden door iemand die jou en jouw doelen begrijpt. En die daar een specifiek plan voor maakt. Welk niveau jij aan het begin ook hebt, je kunt altijd bij mij terecht voor personal training, zolang je maar 100% gemotiveerd bent! Dit is een vereiste.

Ik ben iemand die jou motiveert als je oefeningen correct uitvoert, maar ook aanwijzingen geeft wat je kunt verbeteren. Zowel tijdens de trainingen als in het dagelijks leven.

Iemand met een luisterend oor en die een stok achter de deur is. Niet alleen tijdens jouw trainingen, maar ook daarbuiten. 

Resultaatgericht

Jouw succes staat gelijk aan mijn succes en daar ben ik mijzelf erg bewust van! ''Ik ben er om jou zo efficiënt mogelijk te helpen naar jouw doelen.''

Leuke sfeer

Plezier ervaren in wat je doet zorgt ervoor dat je betere resultaten behaalt. Daarom kijken we bij de proefles ook of de klik er is en koppelen we tijdens het traject sfeer aan resultaat.

Kennis

Als coach ben ik maandelijks bezig met mijzelf te ontwikkelen door toonaangevende opleidingen te volgen en te leren van experts uit de fitnesswereld.

Brian
Met onregelmatige werktijden veel meer vitaliteit
Lees verder
Hoewel ik niet direct op zoek was naar personal training ben ik blij met het initiatief van Ricardo. Hij sprak mij aan in de fitness en kwam meteen met handige tips & tricks. Sindsdien zijn we begonnen met wekelijks te trainen en dat bevalt heel goed. Ik merk een duidelijke groei op het gebied van fitheid en vitaliteit. Vanwege een zittend beroep met onregelmatige werktijden, is fit zijn en blijven mijn belangrijkste motivatie. Met Ricardo heb ik hierin een enthousiaste coach gevonden die voor professionele en uitdagende work-outs zorgt.
Roland
Positievere mindset en veel lekkerder in mijn vel
Lees verder
In eerste instantie sportte ik er maar wat op los, maar had al snel door dat een goede begeleiding belangrijk was. Bij deze nam ik dan contact op met Ricardo. Nu zes maanden later, heb ik wat mij betreft een geweldige stap vooruit gezet, dit mede dankzij de professionele inbreng van Ricardo. Tegenwoordig heb ik een veel positievere mindset, een juiste lichaamshouding (waardoor ik klachtenvrij ben), voel mij veel lekkerder in mijn vel, ben veel socialer en heb een veel aangenamer leven. Ook op gebied van voeding heeft Ricardo mij de juiste richting doen inslaan. Ik eet en sport nu veel bewuster en op een correcte manier.
Sabine
Ik heb al een paar keer mijn denkbeeldige grenzen verlegd
Lees verder
Ricardo is enorm gedreven en heeft enorm veel kennis wat vertrouwen geeft ! Ik heb al een paar keer mijn denkbeeldige grenzen verlegd en dat zou mij alleen niet gelukt zijn ! Ik hou normaal nooit iets vol maar door de steun van Ricardo zal ik zeker mijn doel behalen ! Bedankt voor al je geduld ! Al meer dan 60 sessies gesport en we blijven doorgaan.
Vorige
Volgende

Patrick

Belgian Laser Company

Verloor als bedrijfsleider meer dan 10 kg, is pijnvrij, heeft veel meer energie en productiviteit. Bekijk de video voor zijn verhaal.

Fatloss Performance programma

Onderstaand is wat je als levensgenieter mag verwachten tijdens mijn coaching. Waarbij de meeste aandacht gaat, naar wat voor jou het meest belangrijk is.

ENERGY

Uitgerust wakker worden en de hele dag meer focus en mentale fitheid + meer energie door te eten wat je lekker vindt, zonder honger.

CONFIDENT &BALANCE

Controle nemen over slechte gewoontes, verleidingen en gedachten. Waarbij een gezonde leefstijl een routine wordt, zelfs tijdens de drukste momenten.

STRONGER

Exact weten welke oefeningen je hoe, wanneer en waarom, wel of niet moet doen en hierin continue progressie blijven maken.

Martijn
3 kledingmaten minder
Lees verder
Ik ben nu 1,5jaar bezig met een andere manier van leven en dit met de personal training van ricardo, loopt super vloeiend ondertussen 25kg kwijt. Is niet zomaar zoals eender andere coach met een simpel schema nee,hij helpt je leren met de juiste voeding omgaan ipv altijd hetzelfde te eten. Ik ben een veel gelukkiger mens sinds de transformatie die ricardo mede mogelijk heeft gemaakt!
Tristan
Pijnvrij en terug een fitnessroutine
Lees verder
Voor ik Ricardo leerde kennen had ik zeer veel last van spierpijn in mijn heup, been en onderrug. Dankzij zijn persoonlijke aanpak, voedingstips en gedrevenheid ben ik een nieuw mens geworden. Dankzij hem heb ik nu een mooie fitnessroutine gevonden die mij fit en gezond houd! Sporten is voor mij weer één groot feest geworden!
Azat
-14kg en eten wat ik lekker vindt.
Lees verder
Ricardo is een geweldige coach! Heeft mij mooie resultaten opgeleverd en ik ga in de toekomst zeker terug! ik ben van 103kg naar 89kg gegaan en ik eet nog steeds wat ik wil en lekker vindt!
Vorige
Volgende

Christine

Op een bepaalde leeftijd is het niet meer zo gemakkelijk het gewicht van vroeger terug te krijgen.

Ondertussen verloor Christine de gewenste kilo’s en centimeters terwijl ze eet wat ze lekker vindt en meer energie heeft.

Personal training

Een training inplannen met mij zorgt ervoor dat je in jouw drukke agenda, toch tijd maakt voor jouw mentale en fysieke gezondheid. 

En de trainingen zijn ook echt personal, omdat er zich geen andere klanten in de ruimte bevinden op het tijdstip van onze training.

Het is een stok achter de deur, omdat je wekelijks 2 of 3 ingeplande fysieke afspraken met mij hebt. Het zorgt ervoor dat je consistent bent en niet uitstelt. Ook niet wanneer je lange en drukke werkdagen hebt. 

De duur van de training is afhankelijk van jouw doelstelling en niveau. Wanneer de training eens wat korter duurt, is er altijd nog ruimte om even na te praten, of jouw vragen te stellen.

Davy
De nodige push om meer uit mezelf te halen
Lees verder
Thx Ricardo. Een personal trainer is iemand met kennis van zaken, welke oefeningen je waarvoor doet, hoe je het uitvoert en hoe je aan verbetering kan werken. Maar ook met de nodig kennis van voeding. Een gezonde levensstijl is meer dan bewegen alleen. Voeding, sport, ontspanning en voldoende slaap. Dat vind je hier. De nodig push om meer uit mezelf te halen. Geloven dat het kan zolang je je op iets toelegt. Een aanrader!!
Patrick
-10 kg en een deel kwaaltjes minder
Lees verder
In mijn dagelijks leven heb ik het als bedrijfsleider meestal druk en gaan de dagen zeer snel voorbij. Zelf iets aan mijn fysiek doen werd meer dan nodig. Via Ricardo heb ik geleerd op een efficiënte en doelgerichte manier te trainen, wat mij vooral goede resultaten geeft en spaart van de nodige kwetsuren. Omdat hij mij hielp met het correct uitvoeren van mijn oefeningen, kon ik echt het maximum uit mijzelf halen. Ondertussen ben ik meer dan 10kg afgevallen en heb ik veel meer energie. Ook heb ik vrijwel geen last meer van mijn verbrijzelde knieschijf waar ik ruim 30 jaar klachten aan heb gehad.
Carl
Zijn gedrevenheid en vakkennis vielen mij meteen op
Lees verder
In de fitness in Knokke sprak Ricardo mij aan en gaf hij meteen tips. Zijn gedrevenheid en vakkennis vielen mij erg op. Eens ik begonnen ben met Online Personal Training zag ik fitness niet meer als een opdracht. Ik kreeg er steeds meer interesse en dat zorgde voor goede resultaten. Ik verloor 14 cm buikomtrek! Ricardo is er voor mij geweest om op lange termijn te denken en niet direct op te geven op moeilijke momenten. Hij gaf mij elke keer dat tikkeltje motivatie wat ik nodig had.
Vorige
Volgende

Persoonlijke opvolging

Supermarktadvies (vrijblijvend)

Ik neem je mee naar de supermarkt om samen met jou te kijken, hoe je gezond kunt genieten, met kleine aanpassingen, zonder honger.  

Wekelijkse opvolging progressie

We kijken samen welke aanpassingen we kunnen maken, om in de aankomende week opnieuw progressie te maken. 

Whatsapp support (ma-vr)

Jouw coach in jouw broekzak als je vragen of een duwtje in de rug nodig hebt. 

Accountability calls (online via zoom/op locatie in Palm Beach)

Resultaten behalen is 1, volhouden is 2. Deze contactmomenten die we na het traject 2 jaar lang elk kwartaal hebben, zijn hierbij een stok achter de deur.

Benjamin
Past zich aan, aan mijn drukke agenda
Lees verder
Ik volg ondertussen 1,5 jaar training bij Ricardo. Het valt enorm op dat hij niet voor de quick wins gaat maar voor een langetermijnresultaat. En met succes. Hierdoor verandert je gehele postuur en algemene fitheid. Ook past hij zich volledig aan aan mijn drukke werkschema. Zeker een aanrader!
Cindy
Veel strakker en veel bijgeleerd
Lees verder
Vroeger sportte ik 5x p/w op mijzelf, maar met 3x p/w sporten behaal ik tegenwoordig betere resultaten. Dit omdat de oefeningen beter afgestemd zijn op mijn doelen en ik veel beter weet hoe ik de oefeningen moet uitvoeren. Dit i.c.m. een doelgericht voedingspatroon welke heel makkelijk vol te houden is en waarbij ik nog altijd lekker kan eten. Ik weeg nu exact hetzelfde als vorig jaar, maar heb een veel strakker figuur door de opgebouwde spiermassa.
Sander
Veel fitter door 2x p/w 30 min. te sporten.
Lees verder
Als zelfstandige heb je vaak een drukke agenda en heb je 1001 dingen te doen. Het sporten schiet er dan bij in. Ricardo houdt hier rekening mee. We leggen de focus op intensiteit en de oefeningen die voor mij echt belangrijk zijn. Hierdoor ben ik sneller klaar, maar voel ik mij toch een stuk fitter.
Vorige
Volgende

Klaar voor resultaat?

PT 1-1

na 12 weken maandelijks opzegbaar
€744 / €996 per 4 weken
 • 2 of 3x p/w Personal training
 • Persoonlijke trainingsschema
 • Persoonlijke opvolging
 • Whatsapp support (ma-vr)
 • Bonus: Voedingsapp + persoonlijk voedingsadvies
 • Resultaatgarantie
 • Bespaar 30% p/p als Duo (1-2 PT)
Beste resultaat

PT Duo

Na 12 weken maandelijks opzegbaar
€521 / €697 p/p per 4 weken
 • 2 of 3x p/w Personal training
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Persoonlijke opvolging
 • Whatsapp support (ma-vr)
 • Bonus: Voedingsapp +persoonlijk voedingsadvies
 • Resultaatgarantie
 • Bespaar tot 20% extra met Group PT (3 of 4 personen)
Beste prijs
Rudi
Kent goed zijn vak
Lees verder
Leuke ervaring met Ricardo. Het is een persoonlijke trainer die goed zijn vak kent. Een aanrader van formaat.
Frederik
Houdt rekening met mijn gewoontes en verplichtingen
Lees verder
Opvolging gevonden rekening houdend met mijn gewoontes en verplichtingen. Mét resultaat (-7.5KG)
Dries
Persoonlijke aanpak in een gezellige sfeer
Lees verder
Persoonlijke aanpak in een gezellige sfeer. Pief poef paf, met Ricardo vliegen de KG's eraf. Summerbody!
Vorige
Volgende

Alle betalingen verlopen via de #1 fitness software Virtuagym met als betaalprovider Mollie. Dit zijn de grootste op de markt hierin en ze zijn zeer betrouwbaar. 

Voor betalingen per 4 weken betreft het een SEPA domiciliëring welke betaald kan worden via Bancontact, KBC/CBC payment button en Belfius Direct Net (België) en iDEAL (Nederland). 

Voor directe betalingen kan er ook betaald worden met Bancontact, KBC/CBC payment button en Belfius Direct Net (België) en iDEAL (Nederland). 

Mijn doel is om resultaten met jou te behalen en niet alleen mijn zakken te vullen. Uit de afgelopen 10+ jaar dat ik personal training heb gegeven behaalde ik de beste resultaten met klanten die minimaal 2x per week onder begeleiding kwamen sporten.

Hiermee zeg ik niet dat er geen resultaten kunnen behaald worden, wanneer iemand 1x p/w op zichzelf sport en 1x p/w onder begeleiding. Maar ik heb een beperkte hoeveelheid tijd in mijn agenda om personal trainingen in te plannen. En deze tijd maak ik graag vrij voor mensen die er echt 100% voor willen gaan en waarmee ik de beste resultaten kan behalen. 

Daarnaast is een minimale trainingsfrequentie van 2x per week een vereiste voor überhaupt progressie te kunnen maken. Dit heeft te maken met de supercompensatie van het lichaam. Dit betekent de tijd die het lichaam nodig heeft om te herstellen en vervolgens prestatieverbetering te krijgen van die bepaalde inspanning. Wanneer er te lang wordt gerust tussen trainingen daalt de behaalde prestatieverbetering uit de voorafgaande training weer.

Ons gezamenlijk doel is het behalen van jouw gewenste doelstellingen. Het varieert dan ook van persoon tot persoon en van doelstelling tot doelstelling wat hier voor nodig is. Zowel qua soort training, als de duur hiervan. Dit evalueren we natuurlijk zowel voordat we de samenwerking starten, als tijdens. Zodat we beiden een goed gevoel hierbij hebben.

Omdat jouw tijd kostbaar is, is mijn werkwijze dan ook zeer efficiënt. We doen wat nodig is en wat jij volhoudt. En dit alles doen we op een sfeervolle manier waarbij er naast jezelf uit te dagen, ook tijd is voor een praatje. Dit betekent dan ook, dat als de training eens wat korter duurt, we altijd nog even kunnen napraten, of jij jouw vragen kunt stellen. 

Zo halen we het maximale uit het traject en onze samenwerking. 

 

De tijd die nodig is om resultaten te zien met personal training kan sterk variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder je huidige conditie, je doelstellingen, je inzet, en de kwaliteit van de begeleiding die je krijgt. Hier zijn enkele algemene richtlijnen:

 1. Korte termijn (paar weken tot maanden): In de eerste weken tot maanden kun je vaak kleine veranderingen in je lichaamssamenstelling en energieniveau opmerken. Dit kan zich vertalen in gewichtsverlies, spierdefinitie, verbeterde conditie en meer energie in het dagelijks leven.

 2. Middellange termijn (3-6 maanden): Tijdens deze periode kun je meer significante verbeteringen zien in je fysieke fitheid. Dit omvat mogelijk een aanzienlijke afname van lichaamsvet, een toename van spiermassa, verbeterde kracht en uithoudingsvermogen, en een algemene verbetering van je fysieke prestaties.

 3. Lange termijn (6+ maanden): Na zes maanden of langer kun je aanhoudende en duurzame resultaten verwachten, op voorwaarde dat je consistent blijft trainen en je voedingspatroon op orde houdt. Deze fase kan leiden tot het bereiken en behouden van je langetermijndoelen, zoals een gezond gewicht, een sterk en fit lichaam en een gezonde levensstijl.

Het is belangrijk op te merken dat resultaten sterk afhankelijk zijn van je eigen inzet en consistentie. Personal training kan je helpen om effectiever en efficiënter te trainen, maar uiteindelijk ben jij degene die de inspanning moet leveren. Het is ook van essentieel belang om realistische doelen te stellen en geduldig te zijn, omdat veranderingen in je lichaam vaak geleidelijk plaatsvinden.

Het is altijd aan te raden om je doelstellingen te bespreken met Ricardo, zodat jullie samen een realistisch tijdschema en een gepersonaliseerd trainingsprogramma kunnen ontwikkelen dat past bij jouw behoeften en verwachtingen.

Als je twijfelt of personal training iets voor jou is, is het belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen. Hier zijn een paar stappen die je kunt volgen om te bepalen of personal training bij jou past:

 1. Overweeg je doelen: Denk na over je persoonlijke fitness- of gezondheidsdoelen. Als je specifieke doelen hebt, zoals gewichtsverlies, spieropbouw, verbetering van je conditie of energie en deze op een efficiënte en duurzame manier wilt behalen. Dan kan personal training zeer nuttig zijn.

 2. Budget: Beoordeel je budget. Personal training is een investering in jouzelf, maar daarom niet voordelig. Dus zorg ervoor dat het haalbaar is binnen je financiële situatie. Wel is het zo dat je met een goede begeleiding in jouw gezondheid je ook veel geld kan besparen. Veel kleine kosten samen zoals shakes, diëten, online programma’s kosten op een duur ook veel geld. En dit vaak zonder langdurig resultaat tot gevolg. 

 3. Tijd: Het proberen behalen van resultaten zonder een professional zoals een personal trainer, kost vaak meer tijd. Wanneer je een drukke agenda hebt, kan personal training dus een goede optie zijn.

 4. Kennismakingsgesprek: Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit is een 15 min. durend vrijblijvend telefoongesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw doelen, leren we elkaar kennen en kun je alle vragen stellen die je hebt.

 5. Proefles: Hebben Ricardo en jij beiden een goed gevoel bij het kennismakingsgesprek wordt er een proefles gepland. Deze is nog steeds geheel vrijblijvend. Je kunt hier dan ervaren hoe een typische trainingssessie eruitziet en wat de verdere werkwijze is van Ricardo. Dit kan je helpen om te beslissen of de stijl en benadering van Ricardo bij jou past.

 6. Luister naar je gevoel: Vertrouw op je intuïtie. Als je een positieve connectie voelt met Ricardo en gelooft dat hij je kan helpen je doelen te bereiken, kan dat een goed teken zijn dat personal training met Ricardo iets voor jou is.

 7. Stel vragen: Aarzel niet om alle vragen te stellen die je hebt, of het nu gaat om kosten, trainingsmethoden, verwachte resultaten of alles daartussenin. Ricardo is open en transparant.

 8. Bespreek je twijfels: Als je nog steeds twijfels hebt, bespreek deze dan met vrienden, familie of mensen die ervaring hebben met personal training. Hun perspectieven en ervaringen kunnen je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Onthoud dat personal training een investering is in je gezondheid en welzijn, en het kan zeer waardevol zijn als het goed bij jouw behoeften en doelen past. Neem de tijd om te onderzoeken en te overwegen voordat je een beslissing neemt.

Ja, personal training kan zeker geschikt zijn voor beginners. Hier zijn enkele redenen waarom personal training voor beginners nuttig kan zijn:

 1. Persoonlijke begeleiding: Als beginner kan het overweldigend zijn om te beginnen met een trainingsroutine en de juiste gezondheidskeuzes te maken voor jou. Een personal trainer zoals Ricardo biedt persoonlijke begeleiding en zorgt ervoor dat je oefeningen correct en veilig uitvoert.

 2. Op maat gemaakte programma’s: Ricardo past de coaching aan op jouw individuele behoeften, doelen en fysieke capaciteiten. Dit helpt je om effectiever vooruitgang te boeken.

 3. Motivatie: Het kan moeilijk zijn om gemotiveerd te blijven als je net begint met trainen. Een personal trainer zoals Ricardo fungeert als een motivator en begeleider, wat je kan helpen om consistent te blijven en je doelen te bereiken.

 4. Veiligheid: Ricardo heeft met zijn 10+ jaar ervaring de kennis en ervaring om voor jou een veilige trainingsomgeving. Dit is vooral belangrijk voor beginners om onnodige blessures te voorkomen.

 5. Leer de basisprincipes: Als beginner kun je veel leren over de basisprincipes van fitness, voeding en leefstijl. Er wordt zoveel verteld en Ricardo kan je wegwijs maken in wat voor jou van toepassing is.

 6. Doelen stellen: Ricardo kan je helpen bij het stellen van haalbare doelen en het bijhouden van je voortgang. Dit kan je motivatie versterken en je op het goede spoor houden.

 7. Efficiëntie: Personal training kan efficiënter zijn dan zelfstandig trainen omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het ontwerpen van een trainingsprogramma, voedingsplan of het plannen van work-outs. Dit bespaart tijd en moeite.

 8. Zelfvertrouwen: Naarmate je sterker wordt en je fitnessniveau verbetert, zal je zelfvertrouwen toenemen. 

Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon gezonder wilt leven, personal training kan je een sterke start geven als beginner. Het is belangrijk om een goede communicatie met Ricardo te hebben, zodat hij je specifieke behoeften begrijpt en een programma kan samenstellen dat bij jou past.

De algemene voorwaarden kun je hier terug vinden: https://ricardocroes.be/algemene-voorwaarden

e-mail jouw vraag naar info@ricardocroes.be en je ontvangt binnen 24 uur een reactie terug.

×

Leuk dat je contact met mij wilt opnemen!

Klik op mijn naam en je kunt jouw vraag aan mij stellen via whatsapp.

×