RESULTATEN

Fysiek en mentaal fit worden met een drukke agenda en vooral blijven genieten.

RESULTATEN

Fysiek en mentaal fit worden met een drukke agenda en vooral blijven genieten.

Resultaten in de spiegel doen er toe, maar resultaten die je volhoudt terwijl je kunt genieten en jezelf fit voelt nog meer.

Hieronder enkele resultaten

Benjamin
Past zich aan, aan mijn drukke agenda
Lees verder
Ik volg ondertussen 1,5 jaar training bij Ricardo. Het valt enorm op dat hij niet voor de quick wins gaat maar voor een langetermijnresultaat. En met succes. Hierdoor verandert je gehele postuur en algemene fitheid. Ook past hij zich volledig aan aan mijn drukke werkschema. Zeker een aanrader!
Carl
Zijn gedrevenheid en vakkennis vielen mij meteen op
Lees verder
In de fitness in Knokke sprak Ricardo mij aan en gaf hij meteen tips. Zijn gedrevenheid en vakkennis vielen mij erg op. Eens ik begonnen ben met Online Personal Training zag ik fitness niet meer als een opdracht. Ik kreeg er steeds meer interesse en dat zorgde voor goede resultaten. Ik verloor 14 cm buikomtrek! Ricardo is er voor mij geweest om op lange termijn te denken en niet direct op te geven op moeilijke momenten. Hij gaf mij elke keer dat tikkeltje motivatie wat ik nodig had.
Davy
De nodige push om meer uit mezelf te halen
Lees verder
Thx Ricardo. Een personal trainer is iemand met kennis van zaken, welke oefeningen je waarvoor doet, hoe je het uitvoert en hoe je aan verbetering kan werken. Maar ook met de nodig kennis van voeding. Een gezonde levensstijl is meer dan bewegen alleen. Voeding, sport, ontspanning en voldoende slaap. Dat vind je hier. De nodig push om meer uit mezelf te halen. Geloven dat het kan zolang je je op iets toelegt. Een aanrader!!
Vorige
Volgende

Patrick

Belgian Laser Company

Verloor als bedrijfsleider meer dan 10 kg, is pijnvrij, heeft veel meer energie en productiviteit. Bekijk de video voor zijn verhaal.

Dries

De Kasteelhoeve

Een stok achter de deur met drukke werkweken. Ondertussen een pijnvrije heup, mentaal + fysiek sterker en meer energie!

Martijn
3 kledingmaten minder
Lees verder
Ik ben nu 1,5jaar bezig met een andere manier van leven en dit met de personal training van ricardo, loopt super vloeiend ondertussen 25kg kwijt. Is niet zomaar zoals eender andere coach met een simpel schema nee,hij helpt je leren met de juiste voeding omgaan ipv altijd hetzelfde te eten. Ik ben een veel gelukkiger mens sinds de transformatie die ricardo mede mogelijk heeft gemaakt!
Azat
-14kg en eten wat ik lekker vindt.
Lees verder
Ricardo is een geweldige coach! Heeft mij mooie resultaten opgeleverd en ik ga in de toekomst zeker terug! ik ben van 103kg naar 89kg gegaan en ik eet nog steeds wat ik wil en lekker vindt!
Tristan
Pijnvrij en terug een fitnessroutine
Lees verder
Voor ik Ricardo leerde kennen had ik zeer veel last van spierpijn in mijn heup, been en onderrug. Dankzij zijn persoonlijke aanpak, voedingstips en gedrevenheid ben ik een nieuw mens geworden. Dankzij hem heb ik nu een mooie fitnessroutine gevonden die mij fit en gezond houd! Sporten is voor mij weer één groot feest geworden!
Vorige
Volgende

Rik

Denys Build NV

Was op zichzelf meer dan 10kg afgevallen. Maar voelt zich door de coaching nu ook veel energieker, heeft een betere conditie en meer kracht.

Roland
Positievere mindset en veel lekkerder in mijn vel
Lees verder
In eerste instantie sportte ik er maar wat op los, maar had al snel door dat een goede begeleiding belangrijk was. Bij deze nam ik dan contact op met Ricardo. Nu zes maanden later, heb ik wat mij betreft een geweldige stap vooruit gezet, dit mede dankzij de professionele inbreng van Ricardo. Tegenwoordig heb ik een veel positievere mindset, een juiste lichaamshouding (waardoor ik klachtenvrij ben), voel mij veel lekkerder in mijn vel, ben veel socialer en heb een veel aangenamer leven. Ook op gebied van voeding heeft Ricardo mij de juiste richting doen inslaan. Ik eet en sport nu veel bewuster en op een correcte manier.
Brian
Met onregelmatige werktijden veel meer vitaliteit
Lees verder
Hoewel ik niet direct op zoek was naar personal training ben ik blij met het initiatief van Ricardo. Hij sprak mij aan in de fitness en kwam meteen met handige tips & tricks. Sindsdien zijn we begonnen met wekelijks te trainen en dat bevalt heel goed. Ik merk een duidelijke groei op het gebied van fitheid en vitaliteit. Vanwege een zittend beroep met onregelmatige werktijden, is fit zijn en blijven mijn belangrijkste motivatie. Met Ricardo heb ik hierin een enthousiaste coach gevonden die voor professionele en uitdagende work-outs zorgt.
Sabine
Ik heb al een paar keer mijn denkbeeldige grenzen verlegd
Lees verder
Ricardo is enorm gedreven en heeft enorm veel kennis wat vertrouwen heeft ! Ik heb al een paar keer mijn denkbeeldige grenzen verlegd en dat zou mij alleen niet gelukt zijn ! Ik hou normaal nooit iets vol maar door de steun van Ricardo zal ik zeker mijn doel behalen ! Bedankt voor al je geduld ! Al meer dan 60 sessies gesport en we blijven doorgaan.
Vorige
Volgende

Meer over mijn coaching?

×

Leuk dat je contact met mij wilt opnemen!

Klik op mijn naam en je kunt jouw vraag aan mij stellen via whatsapp.

×