Personal Trainer Ricardo Croes uit Knokke-Heist

Personal trainer Ricardo Knokke-Heist kennismaking

Deel deze blog

Personal Training in Knokke-Heist

Knokke-Heist heeft een groot publiek die interesse heeft in personal training. Dit komt deels door het budget en deels door de ligging aan de kust. Door deze ligging telt Knokke-Heist in de zomer namelijk veel inwoners voor zo’n klein stadje. 

Dit terwijl er jaren geleden toen Ricardo neerstreek in Knokke-Heist nog niet al te veel concurrentie was. Dit is ondertussen wel wat verandert. Er zijn nieuwe fitnesscentrums bijgekomen zoals NRG Premium, maar ook enkele EMS studio’s en andere personal trainers. 

Wat maakt Coach Ricardo anders?

Coach Ricardo heeft zich met zijn percentage van 95+% aan zelfstandigen die hij de afgelopen 5+ jaar heeft begeleid in Knokke-Heist hier behoorlijk in gespecialiseerd.

Elke doelgroep heeft andere noden, zo ook deze doelgroep. De meeste zelfstandigen kampen met een drukke agenda en dit brengt bepaalde uitdagingen met zich mee. Zoals:

  1. Gezond eten met weinig tijd.
  2. Soms moeten presteren met minder energie en minder slaap.
  3. Een drukke agenda waarin er niet altijd even veel tijd is voor beweging. 
  4. Regelmatig uiteten gaan en vaker onderweg waardoor er meer verleidingen zijn.
 

Pak daar nog eens de extra verantwoordelijkheid bij die voor stress en een onregelmatige agenda zorgt en je spreekt over een hele andere leefstijl dan de gemiddelde mens. 

De quote hieronder is dan ook waar ik elke dag voor opsta, omdat ik het ontzettend leuk vindt om deze doelgroep hiermee te helpen. Het voelt als een uitdaging en te gelijke tijd als een grote verantwoordelijkheid voor een doelgroep die vaak kritisch is. Ik daag mezelf graag uit om aan deze verwachtingen te voldoen. 

Dit doe ik niet alleen met een zeer gedreven werkwijze, waarbij er een zeer intensieve persoonlijke opvolging bij hoort. Maar ook door mijn spontaniteit waarbij er met regelmatig tijd is voor een grapje. 

 

Ik help ambitieuze levensgenieters met een drukke agenda, mentaal en fysiek fit worden, terwijl ze kunnen blijven genieten.

Wat is de visie van Ricardo?

Resultaten in de spiegel kunnen je zelfvertrouwen geven, maar ze zijn geen garantie op een gezonde leefstijl die je kunt volhouden. Daarom help ik je juist hier graag mee. 

Dit vergt een aanpak waarbij je begrijpt wat je doet en waarom je dat doet. Zodat je gaat leren over jouzelf en dit kunt toepassen waar en wanneer je wilt. Hierbij filter ik voor jou wat op welk moment aandacht nodig heeft, zodat je niet jouw volledige leefstijl moet omgooien. We maken dus met kleine aanpassingen een grote impact. 

Hierdoor kun je blijven genieten, ook met een drukke agenda en toch resultaten behalen zonder dat je het gevoel hebt dat je heel jouw leven moet diëten. 

Wanneer kun je sporten bij Ricardo?

Ricardo geeft voornamelijk van maandag t/m vrijdag in de ochtend en middag training. Maar op de maandag en donderdagavond is hij ook beschikbaar, indien je liever ’s avonds wenst te trainen. 

Verder kun je van maandag t/m vrijdag de gehele dag genieten van persoonlijke opvolging. Dit kan via Whatsapp, maar ook via de app wordt jouw voortgang continue opgevolgd die we periodiek via een video-call kunnen doornemen. 

Meer Ambitieus Fitte Tips?

Volg mij op Instagram/ LinkedIn.

Meer Over Mijn Coaching?

Meer blogs

Coaching

Personal training Brugge

Brugge is een stad die veel trainers kent: van personal trainers tot bootcamptrainers, tot groepslesinstructeurs in verschillende bekende fitnesscentrums.

Coaching

Hoe kan je afvallen volhouden?

De meeste mensen zijn heel slecht in ver vooruit kijken. Hoelang het ook heeft geduurd voordat je in deze situatie terecht bent gekomen, je wilt zo snel mogelijk verandering.

×

Leuk dat je contact met mij wilt opnemen!

Klik op mijn naam en je kunt jouw vraag aan mij stellen via whatsapp.

×