8 weken

Summer Shape Programma

Personal trainer en lifestylecoach Ricardo Croes

Een zeer gepassioneerde personal trainer, die maandelijks bezig is zich verder te ontwikkelen. En dit met een directe en eerlijke aanpak, waarbij er regelmatig tijd is voor een grapje. Zo zou ik mijzelf omschrijven als coach.

Sinds 2013 ben ik actief in de fitnessbranche en sinds 2016 in Knokke-Heist.

Naast dat ik graag bezig ben met fitness, tennis, hardlopen en voetbal ben ik ook een echte levensgenieter. Ik ga graag uit eten met mijn vriendin, reis graag en sta altijd open voor nieuwe avonturen en uitdagingen. 

Waar we aan werken tijdens dit 8 weken programma

Verlies 5-10 kg vet zonder honger te lijden en zonder je favoriete eten op te geven!

Meer spiermassa zonder lange workouts (Vanaf 2x p/w in max. 45-60 min.)

Meer energie zonder cafeïne dankzij kwalitatieve slaap.

Meer tijd zonder werk te laten liggen, waardoor je meer kunt genieten en bewegen.

Benieuwd hoe dit programma jou kan helpen?

Meld je aan via onderstaande knop en ik bezorg je volledig vrijblijvend extra informatie.

Enkele klanten aan het woord

Adresgegevens

×

Leuk dat je contact met mij wilt opnemen!

Klik op mijn naam en je kunt jouw vraag aan mij stellen via whatsapp.

×