Personal Training

Personal Training is meer dan alleen training en voeding

Personal Training is getraind worden door iemand die jou en jouw doelen begrijpt. En die daar een specifiek plan voor maakt.

Iemand met een luisterend oor en die een stok achter de deur is. Niet alleen tijdens jouw training, maar daarbuiten ook. Echte resultaten worden ook gecreëerd door jouw leefstijl juist in te richten en het creëren van de juiste mindset. Dat is hoe je jouw doelen sneller behaalt en resultaten beter weet te behouden. En dát is waar ik het verschil maak!

Resultaatgericht

Jouw succes staat gelijk aan mijn succes en dat neem ik erg serieus! Wat jouw doel ook is ‘’Ik ben er om jou zo efficiënt mogelijk naar jouw persoonlijke top te brengen!’’

Leuke sfeer

Plezier ervaren in wat je doet zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van het proces en makkelijker resultaten kunt behalen.

Kennis

Als trainer ben ik maandelijks bezig met mijzelf te ontwikkelen door toonaangevende opleidingen te volgen en te leren van experts uit de fitnesswereld.

Duidelijk plan

Op basis van jouw huidige situatie gaan wij met een specifiek plan aan de slag die echt ‘personal’ is. Ik geef hierbij op de juiste momenten aandacht aan wat voor jou echt belangrijk is. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met jouw niveau, belastbaarheid en levensstijl.

Laagdrempeligheid vind ik erg belangrijk. Welk niveau jij aan het begin ook hebt, je kunt altijd bij mij terecht voor personal training!

Ik koppel wetenschap aan praktijk. Je wordt hierbij hard aan het werk gezet op jouw eigen niveau in een ongedwongen en leuke sfeer. Dit terwijl we jouw vooruitgang wekelijks bijhouden op alle aspecten met de meest betrouwbare tools.

Altijd en overal coaching

Heb je vragen in het weekend, in de avond of op vakantie? Buiten de reguliere trainingen om kun jij altijd contact opnemen met jouw coach via e-mail of WhatsApp. Zo blijf je nooit met vragen zitten en haal je ook buiten de trainingen om het maximale uit jouzelf.

ricardo-croes-part-time-coaching

Personal training is voor iedereen

Bij Ricardo Croes heb je de mogelijkheid om met 2 personen tegelijk te sporten. Kom dus samen met je collega, partner, vriend of vriendin sporten bij mij! Kun je een keer geen oppas regelen voor je zoon of dochter? Of wil zoon of dochter graag een keer mee sporten? Dan kan dat bij ons gratis!

PRIJSLIJST

Voor zelfstandigen zijn de facturen in te brengen (onderstaande prijzen zijn inclusief 21% btw).

Trajecten starten vanaf 3 maanden en er gelden kortingen tot 10% op langere trajecten.

 

Waar moet ik voor kiezen?

30 min. Personal Training: ’Een tijdsefficiënte training met meer intensiteit / enkel aandacht aan de belangrijkste oefeningen.

50 min. Personal Training: Wanneer je alles uit jouw training wilt halen.

50 min. Duo personal training: De prijs delen en elkaar motiveren.

30 min. Personal Training

 • 4 trainingen per maand

  €296 per 4 weken
 • 12 trainingen per maand

  €840 per 4 weken
 • Inclusief:
  ✅ Persoonlijk trainingsschema
  ✅ 7/7 ondersteuning van jouw coach
  ✅ Voedingsadvies (BONUS)
  ✅ 1 op 1 advies in supermarkt (BONUS)

50 min. Personal Training

 • 8 trainingen per maand

  €780 per 4 weken
 • 12 trainingen per maand

  €1140 per 4 weken
 • Inclusief:
  ✅ Persoonlijk trainingsschema
  ✅ 7/7 ondersteuning van jouw coach
  ✅ Voedingsadvies (BONUS)
  ✅ 1 op 1 advies in supermarkt (BONUS)

50 min. Duo Personal Training

 • 4 trainingen per maand

  €592 per 4 weken
 • 12 trainingen per maand

  €1680 per 4 weken
 • Inclusief:
  ✅ Persoonlijk trainingsschema
  ✅ 7/7 ondersteuning van jouw coach
  ✅ Voedingsadvies (BONUS)
  ✅ 1 op 1 advies in supermarkt (BONUS)
TOP