12 weken back in shape

Duo personal training

Je bent een ambitieuze levensgenieter die van de (zomer)kilo’s af wilt? Ik help je terug mentaal en fysiek fitter worden met een drukke agenda. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ben je GEEN duo? Op basis van onze kennismaking en proefles kan ik jou aan een andere persoon koppelen.

12 weken back in shape

Duo personal training

Je bent een ambitieuze levensgenieter die van de (zomer)kilo’s af wilt? Ik help je terug mentaal en fysiek fitter worden met een drukke agenda. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ben je GEEN duo? Op basis van onze kennismaking en proefles kan ik jou aan een andere persoon koppelen.

De 3 pilaren

Onderstaande 3 pilaren zijn de fundering voor het persoonlijk plan wat ik voor jou opstel. Ze maken onderdeel uit van mijn reguliere AMBITIEUS FIT programma.
Dit programma is samengesteld op basis van meer dan 10 000 uur ervaring in de afgelopen ruim 10 jaar.

Energy

Uitgerust wakker worden en de hele dag meer focus en mentale fitheid + meer energie door te eten wat je lekker vindt, zonder honger.

Confident & Balance

Controle nemen over slechte gewoontes, verleidingen en gedachten. Waarbij een gezonde leefstijl een routine is, zelfs tijdens de drukste momenten.

Stronger

Exact weten welke oefeningen je hoe, wanneer en waarom, wel of niet moet doen en hierin continue progressie blijven maken.

Naast dat ik 10+ jaar ervaring heb als coach, ben ik ook een echte levensgenieter. Ik hou van uiteten gaan (met name tapas en cocktails, mmm!), reizen, tennissen en mooie auto’s. Ook ben ik een echte hondenvriend. Tussen al deze interesses door kan ik erg genieten van ontspanning zoals een dagje/weekendje ergens heen met mijn vriendin, een sauna, een boek lezen of op mijn gemakje voetbal kijken naar mijn favoriete voetbalclub.
Ricardo Croes
Personal Trainer &Lifestylecoach

Patrick

Belgian Laser Company

Verloor als bedrijfsleider meer dan 10 kg, is pijnvrij, heeft veel meer energie en productiviteit. Bekijk de video voor zijn verhaal.

Geen resultaat = geld terug garantie

Je betaalt voor resultaat. Ik geef je dan ook enkel toegang tot mijn coaching en tijd als ik ervan overtuigd ben dat we de gewenste resultaten kunnen behalen. Anders help ik je zoeken naar iemand die beter bij jou en jouw doelen past.

De samenwerking kan ook op elk moment door beiden worden beëindigd als de beloofde resultaten niet worden behaald/ de motivatie te laag is. Er vindt dan een terugbetaling plaats van de betaalde trainingen die niet voldaan zijn.

Klaar voor actie?

Laat via de knop hieronder je gegevens achter en bezorg ik je vrijblijvend de (start)informatie.

Inplannen kennismaking

×

Leuk dat je contact met mij wilt opnemen!

Klik op mijn naam en je kunt jouw vraag aan mij stellen via whatsapp.

×